Diplomimi Klaud Morinaj

Diplomimi Klaud Morinaj

 Pinjolli i familjes Morinaj, Klaud Morinaj, diplomohet në një ndër universitet më të mira të Londrës, "City University". Pas përfundimit me sukses dhe diplomimit ne degën "Bachelor of science with honours in management", Klaud Morinaj u vlerësua për rezultate të shkëlqyera nga "Cass Business School", e treta në Londër per biznes, dhe u përzgjodh nga kjo shkollë për vazhdimin e studimeve pasuniversitare ne ciklin e dytë të studimeve master shkencor në degën Real Estate Investment.