Vlerësime

Vlerësime

Puna, arritjet, angazhimi dhe kontributi në vite i shoqërisë EUROSIG është shoqëruar dhe me vlerësime prestigjoze të institucioneve dhe organizatave brenda dhe jashtë vendit. Më poshtë po japim më kryesoret në katër vitet e fundit:

Viti 2017

 • Në ceremoninë e zhvilluar në shkurt 2017, shoqëria e sigurimeve EUROSIG Kosova është nderuar me çmimin “Suberbrands 2016”, si lider në tregun e e Kosovës dhe në vendin e dytë në Shqipëri.
 • Z. Kadri Morinaj vlerësohet me titullin "Doctor Honoris Causa" nga UAC, School of Global Management me qendër në Florida, USA.
 • Certifikata Ndërkombëtare Oficiale STUBRAND Adria realizoi anketën e parë të saj të pavarur në Shqipëri duke matur përceptimin ose imazhin e 500 brendeve në 19 kategori të ndryshme në mes të studentëve (njerëz të ri të moshës 18-27 vjet). Në përfundim të anketimit rezultoi se brendi EUROSIG gëzon një imazh pozitiv prej 64%, që nënkupton nivel të lartë të lidhjes emocionale në drejtim të brendit EUROSIG. Për rrjedhojë brendi EUROSIG u shpërblye me Certifkatën prestigjoze për STUBRAND për vitin 2017.
 • EUROSIG është kurorëzuar me Certifikatën dhe Vulën Ndërkombëtare Zyrtare “Superbrands 2017”, ku është përzgjedhur si marka më e mirë në fushën e sigurimeve. Arritja e statusit Superbrands përforcon pozicionimin e Eurosig, shton prestigjin dhe i siguron konsumatorët dhe furnizuesit që ata janë duke blerë markën më të mirë në kategorinë e sigurimeve.
 • EUROSIG, pas një analize të mbi 2,500 kompanive në Europën Juglindore është renditur nga SEE NEWS në vend të 76-të, 13 vende më lart paralelizuar me një vit më parë.

Viti 2016

 • Më 24 nëntor 2016, në ceremoninë e inagurimit të Panairit Ndërkombëtar të Tiranës organizuar nga Klik Ekspo Group, presidenti i Eurosig, z. Kadri Morinaj u nderua me çmimin “Shqiponja e Artë” si sipërmarrës i suksesshëm në veprimtarinë e sigurimeve jo vetëm në Shqipëri, por edhe në Kosovë e Maqedoni.
 • Në ceremoninë e organizuar nga Qeveria Shqiptare më 28 dhjetor 2016, Eurosig u nderua me çmimin “Blerta e Artë” për biznesin.
 • Eurosig u rendit e 87-ta, mes 100 kompanive më të mira të sigurimit në Evropën Juglindore, duke u bazuar në të dhënat zyrtare që agjencia e pavarur informative SEE NEWS, me qendër në Bullgari, grumbulloi në regjistrat tregtarë kombëtarë dhe të dhëna zyrtare për këtë kompani.
 • Në veprimtaritë e organizuara në Itali më 4 dhjetor 2016, Presidenti i Kompanive të Sigurimeve EUROSIG dhe INSIG, Z.Kadri Morinaj, u vlerësua nga Akademia Papale Bonifaciana me titullin “Akademik i Nderit për vitin 2016″ me motivacionin “Për impenjimin e kontributin aktiv kulturor e social, në realizimin e idealeve, vlerave e qëllimeve të kësaj Akademie”.
 • Presidenti i Eurosig, Zoti Kadri Morinaj, është nderuar me çmimin “Kalorësi i Lartë i Ehlibetit”, dhënë nga Kryegjyshi Botëror i Bektashinjve, Haxhi Dede Edmond Brahimaj.
 • Nga kompanitë më të suksesshme në Shqipëri për vitin 2016, EUROSIG u rendit në vendin e 102-të, nga vendi i 119-të që ishte në vitin 2015. (Numri special i revistës “Monitor”, 2017).

Viti 2015

 • Për vitin 2015, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë i akordoi shoqërisë Eurosig çmimin si “Sipërmarrje e suksesshme”. Gjatë ceremonisë zyrtare të dhënies së çmimit më datën 13 dhjetor 2015, EUROSIG u cilësua si:
  a) Kompania me rritjen më të madhe në industrinë e sigurimeve, për të tretin vit radhazi.
  b) Kompania me ritmet më të larta të pagesave të dëmeve.
  c) Kompani me shtim të investimeve, duke zgjeruar aktivitetin e saj në Republikën e Kosovës.
 • Nga kompanitë më të suksesshme në Shqipëri për vitin 2015, EUROSIG u rendit në vendin e 119, nga vendi i 207 që ishte në vitin 2014. (Numri special i revistës “Monitor”, 2016).

Viti 2014

 • Presidenti i EUROSIG, Z. Kadri Morina, është një ndër themeluesit e çmimit prestigjioz të përvitshëm “Pjetër Bogdani”.
 • Për vitin 2014, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë i akordoi shoqërisë Eurosig çmimin “Kompania më e mirë e vitit në fushën e sigurimeve”.