English
Albanian

Eurosig ofron për të gjithë klientët e saj produktin vullnetar të shëndetit, ku në bashkëpunim me spitalet kryesore në shqipëri dhe jo vetëm ofron:
- Check-up i plotë vjetor falas.
- Operacione apo shtrimi në spital deri në 5000 euro.
- Ambulancë falas dhe mbulim për raste aksidenti.
- Analiza laboratorike dhe radiologjike gjatë gjithë vitit me 50% ulje.

info@eurosig.al

+355 (0) 42 238 999 / 899

+355 (0) 66 20 70 659

+355 (0) 42 223 841

Design by: Tirana Capital