English
Albanian

Njoftim

Bazuar ne Vendimin e Asamblese se Aksionareve date 29/02/2016,si edhe Vendimin e Keshillit te Ministrave Nr. 218, date 23/03/2016 “Per miratimin e procedures se tenderimit per shitjen e paketes se aksioneve (100 per qind), te zoteruara nga shteti ne shoqerine INSIG Sh.a “dhe shpalljen fitues te Tenderit,shoqerine "EUROSIG" SH.A.”, shoqeria EUROSIG eshte shpallur fituese per blerjen 100% te aksioneve te shoqerise INSIG sh.a. si edhe eshte pajisur me Autorizimin Nr 4935 te Ministrise se Financave per kryerjen e pageses se vleres se plote te paketes shteterore te aksioneve prej 100% te “INSIG” sha ofruar ne tender, brenda nje afati 30 (tridhjete) ditor nga data e leshimit te tij. Kompania Eurosig, zhvillon konferencėn pėr shtyp “Pėr ēeljen e fushatės publicitare tė 2016-ės “ ku edhe prezanton imazhin e shoqėrisė per vitin 2016-tė,trajnerin e kombėtares Kuq e Zi De Biassi ku Eurosig edhe nė kuadėr tė Kampionatit Europian i cili zhvillohet nė kėtė Qershor 2016-tė,nė tė cilin do tė marrė pjesė edhe Shqipėria,lanēon materialet e reja publicitare nė gjithė televizionet nė vend duke filluar nga 26-Prill-2016. Kompania Eurosig per te dytin vit merr ēmim nga Dhoma e Tregetise dhe Industrise se Shqiperise.Ēmimi i dhene per Eurosig mban titullin “Sipermarrje e Suksesshme”
Gjate ceremonise zyrtare te dhenies se ēmimit me daten 13/Dhjetor 2015, EUROSIG u cilesua si:
1. Kompania me rritjen me te madhe ne industrine e sigurimeve, per te tretin vit radhazi
2. Kompania me ritmet me te larta te pagesave te demeve
3. Me shtim te investimeve, duke zgjeruar aktivitetin e saj me Dege ne Republiken me te re te Europes,Kosove
4. Edhe gjate vitit 2015,Eurosig vazhdoi traditen e motivimit te punonjesve te saj nepermjet guidave turistike ne Shqiperi dhe Europe, me qellim jo vetem argetimin por edhe njohjen e vlerave historike & kulturore vendase dhe Europiane.
Per vitin 2016,Eurosig synon rritjen e aktivitetit te kompanise permes trajnimeve dhe kualifikimeve te vazhdueshme te burimeve njerezore.

info@eurosig.al

+355 (0) 42 238 999 / 899

+355 (0) 66 20 70 659

+355 (0) 42 223 841

Design by: Tirana Capital