English
Albanian

Kerkohet Specialist Shitjesh

Kërkesat e posaçme të pozcionit të punës 
Arsimi: I larte, Profilet e Shkencave Ekzakte, Ekonomike, Juridik etj. 
Përvoja: Te kete pervoje ne treg. 
Të tjera: 
- Gjuhe e huaj: Anglisht etj. 
- Njohuri te mira kompjuterike te paketes Microsft Office: Word, Excel, PowerPoint etj.. 
- Aftesi te mira komunikimi dhe negocimi. 
- Aftesi te mira te punes ne grup.
- Te kene leje drejtim automojeti

Te interesuarit te paraqesin CV me foto ne adresen elektronike:
E-mail:info@eurosig.al

------------------Preferohen kandidate te cilet kane experience ne fushen e Sigurimeve.

Afati i fundit per paraqitjen e CV-ve data 30/Maj 2017

info@eurosig.al

+355 (0) 42 238 999 / 899

+355 (0) 66 20 70 659

+355 (0) 42 223 841

Design by: Tirana Capital