English
Albanian
Kontakt Drejtoria e Përgjithshme

Sekretaria EUROSIG
Sekretar

+355 4 2238999
+355 4 2238899

Drejtor i Përgjithshëm, Ekzekutiv

Xhevdet Kopani

Drejtor
Departamenti i Sigurimeve&Risigurimeve

Agena Mema
Drejtor

Departamenti i Dëmeve

Qamil Sadikaj
Drejtor

Departamenti Ekonomik dhe Operacional

Anila Ibro
Drejtor

Drejtoria e Financës

Elda Lashi
Drejtor

Aktuaristika

Areta Çuko
Aktuar

Teknologjia e Informacionit

Fatjon Saja
Shef

Drejtoria Juridike

Krizelda Çela
Drejtor

Drejtoria e Shitjeve & Sigurimeve Motorrike
Edmir Dymleku
Drejtor

+355 674009688

Sektori i Shendetit & Aksidenteve Personale
Ulpiana Shpata
Shef

Drejtoria e Menaxhimit te Riskut

Veli Haklaj
Drejtor

ADRESA

Rruga Papa Gjon Pali II, Vila Nr.5, Tiranë, Shqipëri

+355 (0) 42 238 999 / (0) 42 238 899

+355 (0) 66 20 70 659

+355 (0) 42 223 841

Kontakt form

info@eurosig.al

+355 (0) 42 238 999 / 899

+355 (0) 66 20 70 659

+355 (0) 42 223 841

Design by: Tirana Capital