NJOFTIME

IMAGE CMIMI I VITIT
Tuesday, November 18 2014
Çmimi " Kompania me e mire e vitit ne fushen e sigurimeve" Ne mbremjen Gala 2014 te organizuar nga "Dhoma e Tregtise dhe Industrise, Tirane" ,... Read More...
IMAGE UT dhe Fakulteti Ekonomik
Tuesday, November 18 2014
Eurosig Sh.a prej Nentorit te Vitit 2014 me nje memorandium bashkepunimi midis Universitetit te Tiranes dhe Fakultetit Ekonomik Read More...
Home

 Mire se erdhet ne Eurosig Sh.a,

 

Themelimi; Shoqeria “Eurosig” Sh.a eshte rregjistruar ne Rregjistrin Tregtar me Vendimin e Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane Nr. 31954 te dates 16 Korrik te vitit 2004.

Fusha dhe aktiviteti: Eurosig Sh.a operon ne tregun e sigurimeve duke mbuluar sigurime  ne aktivitetin e Jo-Jetes.

Lloji i pronesise: Eurosig Sh.a. eshte kompani 100% me kapital vendas.

Drejtori Ekzekutiv: Z. Muharrem Bardhoci

Adresa e Selise : Rruga Papa Gjon Pali II, Vila Nr.5 , Tirane , Albania

Shtrirja Rajonale: Eurosig eshte i shtrire ne te gjithe rrethet e territorit te Republikes se Shqiperise duke e ndare territorin ne dege, agjensi e zyra perfaqesimi per t'ju gjendur sa me prane klienteve dhe per t'iu shebyer me profesionalizem.

Burimet njerezore: Ne i konsiderojmë burimet njerëzore si një faktor të rëndësishëm për rritjen e biznesit tonë dhe për këtë arsye ne investojme sistematikisht në perzgjedhjen, trajnimin, vlerësimin, qëndrueshmërine dhe zhvillimin e punonjësve te saj. Numri aktual i punonjesve ne kompanine EUROSIG sh.a. ne shkalle vendi eshte mbi 180, nga te cilet mbi 60 jane staf ne Drejtorine Qendrore dhe ne Degen e Tiranes.

Zhvillimi ne karriere: Në EUROSIG, ne besojmë që rruga më e shpejtë për rritje është ekspozimi drejt sfidave të reja. Një shembull i mirë i këtij 'promovimi nga brenda' është zhvillimi i eksperiencës sonë. Punonjësit e talentuar, të cilët po rriten te Shkollat e EUROSIG dhe kanë treguar një performancë të vazhdueshme, janë konkretisht manaxherë degësh dhe departamentesh.

 

 

 

You are here:   Home

Adresa e selise qendrore

Adresa :   Rruga Papa Gjon Pali II, Vila
Nr.5, Tirane, ALBANIA
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobile: +355 662070659
Telefon: +355 4 2238999
Telefon: +355 4 2238899
Fax: +355 4 2223841

HARTA

made with love from Joomla.it