English
Albanian
RRJETI SPITALOR EUROSIG SHA NË SHQIPËRI

Hygeia Hospital Tirana Sh.a
www.hygeia.al

km 01 i Autostrades Tirane- Durres, Fushe Mezez, Kashar

+355 4 23 88 913
+355 69 43 33 770

Spitali Gjerman

Tel: +355 (0) 4 22 74 577

Rr. Nikolla Lena,(kryqëzimi me Rr. Kavajës),Tiranë, Albania

Spitali Amerikan 1&2

Tel: +355 (0) 4 22 74 577

Rr. ‘’Lord Bajron’’, Laprake dhe prane Spitalit ‘’Nene Tereza’’

Spitali SALUS
info@salus.al

Rrugen dytesore Tirane-Durres, 350 metra nga “Casa Italia”

+355 4 2390500
+355 662053180

Poliklinika mjekesore "Pro-life"

+355 42237756/+355 67 20 82 745

Rruga Nikolla Tupe, Nr.2/3/2, tek zona e ish bllokut, Tirane

Spitali Europian Tirane Villa Maria

+355 42 40 80 20

Autostrata Tirane - Durres Mbikalimi i Rinasit Kashar Tirane

Klinika MEDIN ISTANBUL
info@medivia.al

Rr. Donika Kastrioti Nr. 3, Blloku – Tirane, Shqiperi

+355 42 32 33 34

ABC Health Foundation

Tel: +4 2234 105

Rr. Qemal Stafa, 260, Tirana, Albania

Spitali AMAVITA

069 4000244/04 2375406

Rruga “Pjeter Budi”75/3, Tiranë, Albania

Dental TURK
info@dentalturk.al

Rr “Don Bosko” (Perballe Shkolles Don Bosko), Tirane

+355 4 24 06 393

+355 (0) 42 238 999 / 899

+355 (0) 66 20 70 659

+355 (0) 42 223 841