English
Albanian

Shtëpia, Hoteli, Restoranti, Biznesi Juaj janë simboli i mundit dhe realizimit të ëndërrave Tuaja. Por vjen një ditë ... Një pakujdesi e çastit dhe zjarri, ose rreziqet natyrore mund ta dëmtojnë këtë investim...

Lexo më shumë

Për Ju bankiere EUROSIG ofron sigurime të veçanta për aktivitetin e Bankës, të cilat ofrojnë mbulim në sigurim për një gamë rreziqesh, të cilat mund të dëmtojnë aktivitetin ...

Lexo më shumë

Për Ju ndërtues dhe zbatues projektesh EUROSIG ofron lloje të ndryshme të sigurimeve inxhinierike, të cilat Ju ofrojnë...

Lexo me shume

Ofron mbulim për anijet dhe mjetet e tjera lundruese dhe përgjegjësinë e riparuesve dhe ndërtuesve.ofron mbulimet për sigurimin e trupit të avionëve...

Lexo më shumë

NJOFTIM: Me date 26/Shtator/2015,Kompania Eurosig zhvilloi Mbledhjen e Analizes se Veprimtarise se saj per 8/Mujorin 2015,analize e cila nxorri ne pah rezultatet e arritura dhe objektivat deri ne fundvit.Edhe gjate periudhes Janar-Gusht/2015 Eurosig rezulton Kompania me rritjen me te madhe ne industrine e sigurimeve dhe me realizim Plan te ardhurash rreth 105%.Per vitin 2015 pritet te realizoje nje volum te pergjithshem prime sigurimi prej 20 miliarde leke. NE MARS TE VITIT 2015 EUROSIG BLE 100 % TE AKSIONEVE TE NJE NDER KOMPANIVE ME TE MEDHA TE SIGURIMEVE NE KOSOVE,KOMPANISE DARDANIA.KJO KOMPANI RENDITET NE VENDIN E DYTE NE TREGUN E SIGURIMEVE NE KOSOVE.

info@eurosig.al

+355 (0) 42 238 999 / 899

+355 (0) 66 20 70 659

+355 (0) 42 223 841

Design by: Tirana Capital